Fatsa Belediyespor Samsunspor Maçı ne zaman saat kaçta?

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Kırmızı-Beyazlılar, kupada da gidebildiği noktaya kadar gitmek için mücadele edecek.

ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTİYOR
Bügün Ordu'da Türkiye Kupası 3. Tur maçında Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, rakibi karşısında tur bileti arayacak. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlılar, kupada da Ordu temsilcisi karşsısında galip gelerek, bu organizayonda da adından söz ettirmek istiyor. Tek maçlı sistem üzerinden oynananacak karşılaşma Fatsa İlçe Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak.Oynanacak müsabakanın canlı yayını bulunmuyor.

İRFAN BUZ ROTASYONA GİDECEK
Her oyuncusunun hazır olması gerektiğini ve bu zorlu periyotta tüm futbolcularına ihtiyacı olduğunu sık sık vurgulayan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fatsa Belediyespor karşsısında rotasyona gidecek. Hafta sonu oynanacak zorlu Afjet Afyonspor maçını da düşünen deneyimli teknik adam, kupa maçında çoğunlukla yeterli süre almayan oyuncularına  şans verecek. Görev alan futbolcular da bu karşılaşmada kendini gösterme fırsatı bulacak.