Galip Öztürk'ten 555 Bin TL prim

TAKİP ET

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Eskişehirspor maçının kazanılması durumunda Samsunsporlu futbolculara 555 Bin TL prim vereceğini açıkladı.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten beklenen o açıklama geldi. Bugüne kadar her daim kırmızı beyazlı ekibin yanında olan ve olmaya devam edeceğini ifade eden Öztürk, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, Samsunsporlu futbolcuların Eskişehirspor'u mağlup etmesi durumunda 555 bin TL prim vereceğini açıkladı.  

Bu haber Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde kampta bulunan Samsunspor'da büyük bir sevinçe neden olurken; taraftarlar arasında da aynı oranda heyecan ve mutlulut yarattı. 

SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR 

Öztürk'e büyük jesti için de Samsunspor'dan teşekkür geldi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Her zaman verdiği desteklerle yanımızda olan SAMSUNSPOR sevdalısı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Samsun'lu İş Adamı Sayın Galip ÖZTÜRK, Eskişehirspor karşılaşması için 555.000TL prim vaadinde bulunmuştur. Örnek gösterilecek bu davranıştan dolayı Sayın ÖZTÜRK'e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." denildi.