'Haddini Bil Turgay Demir!'

TAKİP ET

Gazeteci Turgay Demir'in bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında Samsunspor ile ilgili söylediği, "Samsun futbol şehri değildir" sözlerine Yılport Samsunspor kulübünden ve taraftarlardan sert tepki geldi. #HaddiniBilTurgayDemir ile açılan hashtag de Demir'in özür dilemesi istendi.

Gazeteci Turgay Demir'in bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında Samsunspor taraftarına atıfta bulunarak Samsun ile ilgili söylediği sözler tepki topladı. Samsunsporlular Demir'i ve kanalı söylediği sözlerden dolayı mesaj yağmuruna tutarken Demir'e cevap Samsunspor Kulübünden gecikmedi. 

iŞTE O OLAY SÖZLER  
Demir'in programda söylediği ve ortalığı ayağa kaldıran o sözleri şu şekilde oldu: "Geçende Samsunlular bana kızıyor, Samsun bir futbol şehri değil diyorum, biz her maça 20 bin gidiyoruz diyorlar. Kardeşim lige çıkıyorsun 5 bin kişi oynuyorsun. 50 defa geldim Samsun'a neye kızıyorsun. Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kayseri  futbol şehri amatörde de olsa tribünleri dolar ama Samsun değil. Samsun lige çıksın 5 bin kişi zor görürsün tribünde." 

SAMSUNSPOR'DAN CEVAP GECiKMEDi 
Kırmızı Beyazlı taraftarin tepki gösterdiği Demir'e bir tepki de Yılport Samsunspor'dan geldi. Kırmızı Beyazlı kulüp #HaddinibilTurgayDemir etiketiyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Suskunluğumuz asaletimizdendir her lafa verilecek bir cevabımız vardır. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye.." paylaşımda bulundu. Samsunspor Kulubunun paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırırken Turgay Demir'e öfke daha da şiddetlendi.

Samsun Gazetesi

samsunspor