Kastamonuspor Samsunspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TAKİP ET

Şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Yılport Samsunspor, deplasmanda Kastamonuspor'a konuk oluyor. Gazi Stadı'nda saat 15.00 da oynanacak kritik müsabakanın hakemi Ferhan Kestanlıoğlu.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta haftanın en önemli karşılaşması Pazar günü Kastamonu’da oynanacak.  Şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Yılport Samsunspor, deplasmanda Kastamonuspor’a konuk oluyor. Gazi Stadı’nda saat 15.00 da oynanacak kritik müsabakanın hakemi Ferhan Kestanlıoğlu. 

ERHAN VE OKAN KADRODA YOK  

Kırmızı beyazlı ekipte bu zorlu puan mücadelesi  öncesinde Erhan Kartal’ın dışında kart cezası nedeniyle Okan Dernek forma giyemeyecek.  Yarın oynanacak kritik karşılaşmadan çıkacak sonuç zirve yarışını doğrudan etkileyecek. Kırmızı beyazlı ekip, Kastamonuspor maçı öncesinde 55 puanla lider Keçiörengücü’nün arkasından ikinci sırada yer alıyor. 

AKS TV CANLI YAYINLIYOR 

Kastamonu Gazi Stadı’nda saat 15.00 da oynanacak kritik puan mücadelesi AKS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu deplasmanda da kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayacak. Samsun’dan ve Kastamonu’da yaşayan kırmızı beyazlı taraftarlar, yarın (Pazar günü)  oynanacak stresi yüksek müsabakada takımlarına manevi anlamda büyük destekte bulunacak. 
Kaynak; samsunhaber