Milletvekili Köktaş: Ülkemizin hedefleri, Milletimizin refahı için çalışıyoruz

TAKİP ET

Cumartesi ve Pazar günü, ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere Koordinatörü olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, Kozan, Feke ve Seyhan ilçelerinin temayül yoklamalarını gerçekleştirdi.

Adana da yapılması planlanan ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarının belirlenmesine yönelik istişareler kapsamında planlanan temayül yoklamaları AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından yapıldı. İlçe temayül yoklamalarında Seyhan, Kozan ve Feke İlçeleri'nde teşkilat üyelerinin görüşleri alındı. 

Kuruduğu günden itibaren hayalleri gerçeğe dönüştüren AK Parti, sorun üreten değil, çözüm üreten bir parti olmuştur diyen Milletvekili Köktaş, "AK Parti, geçmişin çığ gibi sorunlarını hizmetlere, projelere dönüştüren partidir. AK Parti Türkiye’nin umududur. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hepimiz bu büyük davanın birer neferiyiz. Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyor, çalışmaya da son nefesimize kadar devam edeceğiz. 

MİLLETİMİZİN DUALARI BİZE YETER

Milletimizin desteği ve duaları ile yürüdüğümüz bu kutlu yürüyüşümüzü bir çok defa durdurmak, önümüze engel çıkartmak istediler.  Allah'ın izni ile hiçbirine fırsat vermedik. 

Ülkemizin büyük hedefleri, milletimizin huzuru, rahatı ve refahı için karşımıza çıkan engelleri aşa-aşa çok şükür bugünlere geldik. Bundan sonra da inşallah hiçbir şekilde hiçbir vesayet odağı bu ülkeyi kutlu yürüyüşünden döndüremeyecektir.

KAHRAMANLARIMIZ DESTAN YAZIYOR

Terörün başının bulunduğu yerde ezme harekatı olan Zeytin Dalı Harekâtı'na milletimiz  tam destek veriyor. Evvel Allah kahraman Mehmetçiklerimiz orada destan yazıyor. Rabbim kahramanlarımıza güç kuvvet, Şanlı Ordumuza muvaffakiyetler versin. İçeride ve dışarıda bunu hazmedemeyenler olsa da bu harekât büyük bir kararlılıkla, büyük bir başarıyla sürüyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, sınırlarımızın teminat altına, güvenlik altına alınma harekâtı olan Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." diyerek sözlerine son verdi. 

fuat köktaş