Minik Yüreklerden Samsunspor'a Destek

TAKİP ET

Salıpazarı ilçesi ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla Samsunspor'a destek amaçlı yollara çıkan 1500 minik yürek 'Uyanış Yılı'nda Samsunspor'u desteklemek için statta yerlerini aldılar.

İlçe Kaymakamı Ali Osman BULAT, Sevdamız Samsunspor Platformu, katkılarıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğe ilk defa katılan binlerce öğrencinin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.


Müsabakanın her iki devresinde de Samsunspor'a tezahürat desteğinde bulunan öğrencilerimiz, devre arasında da gerçekleştirdiği kitap okuma etkinliği ile de geleceğimizin emin ellerde olduğunu büyüklerine gösterdiler.
Müsabakayı 2-0 kazanarak Bayrampaşa Sporu yenen Samsunsporlu futbolcular öğrencilerin stattan mutlu bir şekilde ayrılmasına vesile oldular.
Müsabaka öncesi açıklamalarını yapan;


 Kaymakam Ali Osman Bulat “ Salıpazarı’ndan 75 minübüslük bir konvoyla yaklaşık 1500 öğrenci ve öğretmenler bugün burada ağırlıyoruz. Bu organizasyonu düzenlemekten çok mutluyuz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Vali Osman Kaymak olmak üzere Samsunspor kulübü başkanı ve yöneticileri, Sevdamız Samsunspor platformu yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün çok güzel bir atmosferde ve havada inşallah güzel bir maç geçireceğimize inanıyoruz.” Dedi.


 İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş “ güzel misafirperverliğinden dolayı Samsunsporun efsane başkanı İsmail UYANIK ve yönetim kurulu üyelerine, etkinliğe katkıları bulunan İlçe Kaymakamı Ali Osman BULAT Beye, ilçe belediye başkanlığına, öğrenci taşıma şirketine teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri çok mutlu etti inşallah buradan hep beraber mutlu bir şekilde ayrılırız” dedi.


Sevdamız Samsunspor Platformu Sportif Faaliyetler Başkanı Bilal COŞKUN “ Çocuklar Samsunspor ile buluşuyor projesinin ilkini Salıpazarı’nda gerçekleştirdik. Samsunspor duygusuyla yetişecek öğrencilerimizle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk kez Samsun’a gelecek, ilk kez Samsun stadına gelecek ve Samsunsporu izleyecek öğrencilerimiz var bu mutluluğu beraber yaşayacağız” dedi. 

Minik Yüreklerden Samsunspora Destek