Mustafa Aztopal Açıkladı: Nurullah Aslan Beşiktaş'a Gidecek mi?

TAKİP ET

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Samsunspor'un başarılı kalecisi Nurullah Aslan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı dedikodularına cevap verdi.

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Başkanımız Yüksel Yıldırım'da kalecimiz Nurullah Aslan'ın takımda kalacağını söylemişti. Nurullah bizimle devam edecek" diye konuştu. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan sonra şimdi de Genel Menajer Mustafa Aztopal, kalecileri Nurullah Aslan'ın takımda kalacağını ve hiçbir takıma transferinin söz konusu olmayacağını söyledi. Başkanından, teknik direktörüne takım içinde herkes Nurullah'ın takımda kaldığını açıklamasının aksine ulusal ve yaygın basında bazı gazeteler ve siteler kırmızı beyazlı ekibin başarılı kalecisinin Beşiktaş'a gideceğini yazıyor. 

Bugün yine kırmızı beyazlı kaleci ile gazetede yer alan haberde; "Beşiktaş, Nurullah Aslan için Samsunspor'la pazarlıklara başladı. Kırmızı-Beyazlılar, 22 yaşındaki eldiven için 6 milyon Euro isterken Beşiktaş, biri kiralık iki oyuncu, bir miktar para ve sonraki satıştan pay teklif edecek." ifadeleri yer aldı. 

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, Nurullah Aslan için yazılan 6 milyon Euro bonservis bedelinin az olduğunu, genç kalecinin potansiyelinin çok yüksek olduğunu vurguladı. 

Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'da daha önce yaptığı açıklamalarda, Nurullah Aslan'ı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığının altını çizmişti. 

Kaynak:sanalbasin.com - Özgür Kalanbak