Sakaryaspor A.Ş. Yılport Samsunspor'u 2-1 Yendi

TAKİP ET

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor A.Ş. ile yaptığı hazırlık maçında 2-1 mağlup oldu.

Vonresort Otel Sahası’nda oynanan maçta takımımız sahaya Jakub Szumski, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Ismael Diomande, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Polat Yaldır, Gaetan Laura ve Ahmet Sagat 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Alp Tutar, Şener Kaya, Soner Gönül, Celil Yüksel, Yusuf Emre Gültekin, Ali Kılıç, Boldrin ve Yusuf Ensar Poyrazlı oyuna dahil oldu.

Sakaryaspor A.Ş. ise sahaya Furkan Köse, Isaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Çağlayan Menderes, Hurşit Taşçı, Serkan Odabaşoğlu, Hakan Yavuz, Kaiyne Woolery, Oğuz Kocabal, Burak Süleyman ve Kabongo Kasongo 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Cihan Topaloğlu, Michal Nalepa, Ozan Sol, İsmail Erdoğan, Banza Kanianga, Sinan Kurumuş, Berkay Kurubacak, Murat Kaan Çalık, Alihan Gümüş, Ferdi Albayrak, Yuşa Tığrak oyuna dahil oldu.

Samsunspor golünü 82’nci dakikada Celil Yüksel kaydetti. Sakaryaspor A.Ş.’nin gollerini ise 4’üncü dakikada Serkan Odabaşoğlu, 65’inci dakikada Kabongo Kasongo penaltıdan attı. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Sait Tuzcu, Melih Karaduman ve Hakan Dursun yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Kadir Yılmaz görev aldı.

Maç öncesi Sakarya Samsunlular Derneği Samsunspor'a çiçek ve tatlı ikram etti.

Oynanan hazırlık maçını Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan da izledi.

Sakaryaspor A.Ş. Yılport Samsunsporu 21 Yendi