Sakaryaspor Samsunspor maç sonucu : 1-0

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off mücadele eden Samsunspor, Sakaryaspor deplasmanında yediği bir gol ile mağlup oldu. Sakaryaspor'un tek golünü 55. dakikada Serkan Odabaşoğlu kaydetti. Samsunspor tur şansını Samsun'a bıraktı.

Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi'nde play-off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor'la karşı karşı geldi.

Atatürk Stadı'nda oynanan ve Ankara bölgesinden Kadir Sağlam yönetti. Play-off maçlarının tamamının TRT tarafından yayınlanacağı açıklansada, Sakaryaspor'un anlaşmaya yaklaşmaması nedeniyle karşılaşmayı canlı olarak yayınlacak televizyon kanalı bulunmadığından taraftarlar yayın olarak maçı izlemekte zorluk yaşadı.

Öte yandan 13 Mayıs'taki rövanş ise Yılport Samsunspor’un TRT'yle anlaşmasıyla canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor'un tek golünü 55. dakikada Serkan Odabaşoğlu kaydetti. 

Sakarya'da gergin anlar
TFF 2. Lig Play-Off mücadelesinde dostça başlayan müsabakada, Sakaryaspor taraftarları ilk yarı bitişinde Samsunspor taraftarının astığı 'Alem Duysun Kral Samsun' pankartını sökmeye çalıştı. 
TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında Samsunspor Sakaryaspor'a konuk oluyor. Maç öncesinde her iki takım taraftarı dosthane görüntüler verirken, ilk yarının bitişinde taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Samsunspor'un penaltı beklediği pozisyonun ardından bazı Sakaryasporlu taraftarlar Samsunspor tribünlerinde asılı olan 'Alem Duysun Kral Samsun' pankartını sökmeye çalışırken, bunun üzerine her iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşandı. 
Samsunspor taraftarı pankartı toplayarak Sakaryaspor taraftarlarının pankartı almasına engel olurken, yaşanan pankart çekme gerginliğinde pankartın kopan bir parçasının Sakaryaspor taraftarı tarafından alındığı görüldü. Çıkan gerginlik esnasında birçok Sakaryaspor taraftarının olayları ıslıklarıyla protesto etti. 

Samsun Gazetesi