Samsunspor 3 Amed Sportif 0

TAKİP ET

Zirvede yalnız kalan Yılport Samsunspor bugün oynadığı Amedspor maçını rahat geçti.

Haberin Fotoğrafları İçin Foto Galeriyi Tıklayınız

2. Lig Beyaz grupta bugün tüm takımlar hafta arası maçına çıktılar. Samsunspor'da kendi sahasında Amedspor'u konuk etti.

Seyircinin beklendiği kadar ilgi göstermedği maçta Samsunspor, Amedspor'u 3 golle geçti.
Maçın golleri;
15. dakikada Burak Çalık,
44. dakikada Gökhan Alsan ve
63. dakikada Ahmethan Köse'den geldi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, uzun bir aradan sonra İlyas Kubilay'a ilk onbirde yer verdi. Öte yandan sakatlığı geçen Yalçın Kılınç, 83. dakikada Gökhan Alsan'ın yerine oyunda girdi.

Sağlam, geçen 2 haftanın çok formda ismi ve gol krallığını önde götüren Bahattin Köse'ye ilk 11'de yer vermeyerek, 61. dakikada Burak Çalık'ın yerine oyuna sürdü.  

Öte yandan en yakın rakip Manisa FK ise ilk yarısı gol düellosu olarak geçen maçta, 1922 Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla Samsunspor, Manisa FK ile puan farkını 7'ye çıkardı. Ligin 3.sü Sancaktepe ile arasında ise 15 puan fark oluştu.

Bahattin maalesef bu haftayı boş geçti. Rakibi Manisa FK futbolcusu Serdar Deliktaş'da bu haftayı boş geçti. 

MAÇTAN DAKİKALAR
4’üncü dakikada ani gelişen Amed Sportif Faaliyetler atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Üstün’ün şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
15’inci dakikada Atabey Çiçek’in pasıyla buluşan Burak Çalık’ın şutunda top ağlarla buluştu. 1 - 0
34’üncü dakikada Ahmethan’ın pasıyla buluşan Gökhan Alsan’ın şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
44’üncü dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un ceza sahasına yaptığı ortada Gökhan Alsan topu göğsüyle indirdi ve ardından kaleye çektiği şut ağlarla buluştu. 2 – 0
62’nci dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un ara pasıyla buluşan Bahattin’in şutunda top kaleciden döndü. Dönen topa Atabey Çiçek’in şutunda defans topu son anda kornere çıkarttı.
63’üncü dakikada Yılport Samsunspor’da İlyas Kubilay Yavuz’un kullandığı köşe vuruşunda Burak Yılmaz’a pas attı. Burak Yılmaz’ın ceza sahasına yaptığı ortada Ahmethan Köse’nin şutunda top ağlarla buluştu. 3 – 0
90+1’inci dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un kullandığı serbest vuruşta top az farkla yandan auta çıktı.