Samsunspor Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Samsunspor 21 Nisan Perşembe günü saat 17:00'de deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Kırmızı Beyazlı ekip Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenmanda Eyüpspor maçında oynayan oyuncular fitness salonunda çalıştı. 
Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri, pas çalışması ve yarı sahada oyun oynadı.
Samsunspor Puan Durumu 30 maçta 11 galibiyet 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 43 punanı bulunurken; Adanaspor Puan Durumu ise 31 maçta 11 galibiyet 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 41 puanı bulunuyor.
Samsunspor playoff ümidini kaybetsede kazanmak için sahaya çıkacak. Samsunspor'un idman videosunu gazetenizolsun TV youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

ADANASPOR A.Ş. MAÇININ HAKEMİ CİHAN AYDIN
Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağımız Adanaspor A.Ş. maçını Cihan Aydın yönetecek.
Perşembe günü saat 17.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor A.Ş. – Yılport Samsunspor maçını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Ogün Kamacı yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yakup Özhan görev alacak.

Samsunspor Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı