Samsunspor Afyonspor Maçı Ne zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda ?

TAKİP ET

Yarın oynanacak Samsunspor Afyonspor Maçı Ne zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Samsunspor puan Durumu ? Detaylar haberimizde.

Yılport Samsunspor'un Son bir kaç maçını canlı yayınlayan TRT Spor, pazar günü oynanacak olan Yılport Samsunspor - Afjet Afyonspor karşılaşmasını da naklen yayınlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 2 puan farkla lider durumda bulunan Yılport Samsunspor'un maçlarını naklen yayınlayan TRT Spor, 22. haftada bu pazar oynanacak Afjet Afyonspor karşılaşmasını da canlı yayınlayacak. Saat 13.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Afjet Afyonspor mücadelesini, İstanbul bölgesinden klasman hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Ozan Bekar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Can Cengiz görev alacak.  

Öte yandan TRT Spor'un, final niteliği taşıyan Manisa FK maçını da canlı yayınlayacağı öğrenildi.  TRT SPOR'un Lig sonuna kadar Samsunspor'un kendi sahasında oynayacağı tüm maçları canlı yayınlayacağı daha önce açıklanmıştı.

      

Samsunspor puan durumu