Samsunspor Altınordu maçı TRT SPOR'da

TAKİP ET

Spor Toto 1'inci Lig'de Altınordu bugün evinde Yılport Samsunspor'la karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Kırmızı – Beyazlılar, TFF 1. Lig 15. haftasında deplasmanda İzmir ekiplerinden Altınordu ile karşılaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 16.00'da başlaycak müsabakada Oğuzhan Aksu düdük çalacak.
İzmir ekibinde cezalı Ahmet İlhan ile tedavisi süren Şeref dışında eksik yok. Ligde 13 puanla düşme hattında 18'inci sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, 19 puanı bulunan 9'uncu basamaktaki Samsunspor'u yenerek bu sezon ilk kez 2'de 2 yapmayı hedefliyor.
TFF 1. Lig’de karşı karşıya gelen Yılport Samsunspor ile Eyüpspor, 19. randevusuna çıkacak. İki takım daha önce 18 kez resmi müsabakalarda birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalardan 8’ini Samsunspor, 3’ünü Altınordu kazandı. Karşılaşmaların 7’si ise beraberlikle sonuçlandı.
Ligde geride kalan 14 haftada, Altınordu 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 13 puanla ligin son sıralarında yer aldı. Samsunspor ise ligde oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 19 puan toplayabildi. Rakip filelere 18 gol atanan Kırmızı-Beyazlılar, kalesinde ise 18 gol gördü. 
Karşılaşma TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Samsunspor Altınordu maçı TRT SPORda