Samsunspor Bandırmaspor Maç Sonucu 3-1

TAKİP ET

TFF 1. Ligde Yılport Samsunspor sahasında konuk ettiği Bandırmaspor'u Burak Çalık ve Kubilay Yavuz ve Mathias Coureur'ün golleri ile 3-1 yendi.

TFF 1'inci Ligde bu akşam oynanan Yılport Samsunspor-Bandırmaspor maçı ev sahibi takım olan Samsunspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi. Samsun'da oynanan karşılaşmanın 6'ıncı dakikasında Yılport Samsunspor Burak Çalık'ın attığı golle Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından ise 10'uncu dakikada Bandırmaspor Orhan Ovacık'ın attığı golle durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın 1-1'lik beraberliği ile sona erdi.

İkinci yarıda ise Yılport Samsunspor'un Bandırmaspor kalesinde 3 dakika arayla iki topu direkten döndü. Karşılaşma tam 1-1'mi bitecek denilirken, Yılport Samsunspor'da sahneye çıkan Kubilay Yavuz takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 yaptı. Kubilay Yavuz attığı bu golle, gol sayısını 4'e yükseltti.

Maçın ikinci yarısının uzatma dakikalarında ise iki şutu direkten dönen Mathias Coureur skoru 90+4'de 3-1 yapan golü attı. Karşılaşma Yılport Samsunspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

Samsunspor Bandırmaspor Maç Sonucu 31