Samsunspor Erzurum'da ilk hazırlık maçına çıkıyor! Rakip Ofspor

TAKİP ET

Yaklaşık bir haftadan bu yana yoğun ve yüksek tempoda sezona hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, Üçüncü Lig takımlarından Ofspor ile karşılaşıyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sahasında saat 16.00 da başlayacak müsabaka Samsunspor Kulübü'nün youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor Haber – Samsunspor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçına bugün çıkıyor. Yaklaşık bir haftadan bu yana yoğun ve yüksek tempoda sezona hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, Üçüncü Lig takımlarından Ofspor ile karşılaşıyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin sahasında saat 16.00 da başlayacak müsabaka Samsunspor Kulübü’nün youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Kırmızı beyazlı taraftarlar, yeni sezon öncesi takımlarını izleme şansını yakalayacağı bugünkü müsabakada teknik direktör İrfan Buz’un sahaya nasıl bir ilk onbirle çıkacağı büyük bir merak konusu oldu. Samsunsporlu taraftarlarda ise bugünkü mücadele öncesinde heyecan dorukta. Yeni sezonda  takımlarından şampiyonluk bekleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, saat 16’yı büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.