Samsunspor Gümüşhanespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor, kendi sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Samsunspor- Gümüşhanespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Kırmızı beyazlılar, Pazar günü ligin 19. haftasında sahasında Gümüşhanespor’u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30 da başlayacak kritik müsabaka AKS TV den canlı olarak yayınlanacak.  

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, 19'ncu hafta maçında evinde Gümüşhanespor'u konuk edecek. Geçen hafta AMED deplasmanından eli boş ayrılan kırmızı beyazlılar, bu yenilgiyi Pazar günü karşılaşacağı Gümüşhane maçını kazanarak telafi etmek istiyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30 da başlayacak ve Haber AKS TV den canlı olarak yayınlanacak zorlu müsabakanın hakemi ise Ferhan Kestanlıoğlu.  
Kırmızı beyazlı ekipte Gümüşhanespor karşılaşmasında önemli eksikler göze çarpıyor. Sakatlığı devam eden Ercan Yazıcı ile kart cezaları sebebiyle Savaş Yılmaz ve İrfan Başaran'ın Pazar günü oynamayacakları kesinlik kazanırken; omuzundan ufak bir operasyon geçiren ve büyük ölçüde iyileşen ancak kulüp sağlık ekibinin raporu beklenen Erkam Reşmen'in ise bu maçta oynayıp oymayacağı belirsizliğini koruyor. 

Samsun Haber . com

samsunspor