Samsunspor - Hacettepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grup 13. haftasında Samsunspor - Hacettepespor ile karşı karşıya geliyor. Peki Samsunspor - Hacettepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusuna ve daha fazlasına haberimizde bulabilirsiniz.

Samsunspor, 25 Kasım 2018 pazar günü kendi sahasında saat 13.30'da karşılaşacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşmayı Haberaks TV & Haber Radyo ortak yayınında canlı olarak ekrandaki başındaki seyirciler izleyebilecekler. 

Samsunspor şut çalıştı

Yılport Samsunspor, pazar günü kendi evinde saat 13.30’da karşılaşacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5’e 2 çalışma ve şut çalışmasının ardından son buldu. İdmana ameliyat olan Ercan Yazıcı ve hafif sakatlığı bulunan Berat Boz katılmadı.

Kaptan Ercan ile sözleşme yenilendi

Yılport Samsunspor kaptan Ercan Yazıcı ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.

Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen imza töreni öncesi konuşan Yılport Samsunspor Genel Menajer Yardımcısı Ercan Koloğlu, “Kaptanımız ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalıyoruz. Takımımıza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme yenilendiği için mutlu olduğunu ifade eden kaptan Ercan Yazıcı, “Ben çok mutluyum. Ahiret duygum olan bir kulüp. Altyapısıyla beraber 13’üncü yılımı geçiriyorum. Biran önce takımıma dönüp katkı sağlamak istiyorum. Takımıma dönüp şampiyonluk yolunda elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Sakatlığı hakkında da bilgi veren Ercan Yazıcı, “Şuandaki aşamada 40 günlük bir zaman geçti. Değneklerden kurtuldum. Doktor, ikinci yarının son 8 haftasında yüzde 100 takımla birlikte çalışmalara katılabileceğimi söyledi” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kaptan Ercan Yazıcı, kendini Yılport Samsunsporlu yapan 3 yıllık imzayı attı.

Suat Çakır: Hedefimiz 3 puan

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Hacettepe maçından 3 puanla ayrılmayı istediklerini söyledi.

Sarıyer maçında aldıkları beraberliği telafi etmek için hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Hacettepe maçından mutlaka 3 puanla ayrılması istediklerini belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Hafta sonu deplasmanda Sarıyer maçında son dakika golüyle berabere kaldık. Bu maçı telafi etmek için Hacettepe maçından mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Takımda moraller üst düzeyde. Takımımıza ve teknik direktörümüz Taner Taşkın’a güvenimiz sonsuz. Allah’ın izni ile bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Hacettepe maçından 3 puanla ayrılıp, taraftarımızın gönlünü almaya çalışacağız” dedi.

Devre arasında takıma takviyelerin yapılacağını ifade eden Suat Çakır, “Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Devre arasında da takımımıza birkaç takviyeler yapmayı planlıyoruz. Taraftarlarımız ikinci yarıda sahada daha güçlü bir Yılport Samsunspor görecekler” diye konuştu.
 

Samsunspor - Hacettepe maçı saat kaçta hangi kanalda?