Samsunspor İnegölspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor sahasında İnegölspor'u konuk ediyor. Samsunspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? işte detaylar haberimizde

TFF 2. Ligi Beyaz Grup 23. haftasında Samsunspor, kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor'u konuk ediyor. 
Eyüpspor ve Ankara Demirspor'u 1-0'lık skorlarla mağlup ederek 2'de 2 yapan Kırmızı- Beyazlılar, bu çıkışını son haftaların formda takımı olan İnegölspor karşısında da sürdürmek istiyor. 
Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda hakem Direnç Tonusluoğlu'nun yöneteceği karşılaşma saat 13.30'da başlayacak ve Haberaks TV ile 103.5 Samsun Haber Radyo'dan canlı yayınlanacak. 
Samsunspor’da yarın ki kritik müsabaka öncesinde sakatlığı devam eden Samet Asatekin’in yanı sıra dizinden geçirdiği ciddi bir operasyon sonrası düzelme aşamasında olan Ercan Yazıcı bu maçta da takımda ki yerlerini almayacağı öğrenildi. 
Samsunspor, 23’ncü hafta öncesinde 46 puanla Sakaryaspor, Sarıyer ve Keçiörengücü takımlarının hemen arkasından 4’ncü sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlılar, son iki maçını kazanırken; İnegölspor ise son 6 maçta kaybetmedi. Bordo beyazlılar, 23.haftaya gelene kadar topladıkları 35 puanla ligde 8’nci sırada yer alıyor. 

samsunspor