Samsunspor – Keçiörengücü maçı 4-2 Bitti

TAKİP ET

Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 7. Haftasında A.Keçiörengücü takımını 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk etti. Samsunspor Keçiörengücünü 4-2 yendi.

Eskişehirspor maçı galibiyeti sonrası moralleri yüksek olan Yılport Samsunspor,seri yapabilmek için galibiyet şifresi ile sahaya çıktı.

OYUNCU KADROSU

Yılport Samsunspor'un evinde oynadığı Ankara Keçiörengücü maçının ilk 11'ine  Kırmızı-Beyazlı takımdan karşılaşmaya Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Veli Çetin, Guido Koçer, Keremcan Akyüz, Ferhat Çulcuoğlu, Vukan Savicevic, İlyas Kubilay Yavuz, Erkam Reşmen, Burak Çalık ve Nadir Çiftçi ile başlayacak. Samsunspor'un yedek kulübesinde Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Oğuz Gürbulak, Gyasi, Ahmethan Köse Yameogo, Erhal Kartal ve Enes İslam İlkin yer aldı.

GOLLLER

Yılport Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Nadir Çiftçi maçın ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. 52. dakikada  Famoussa Kone şutuyla kalesinde golü gördü. 54. dakikada Burak Çalık'ın nefis golü ile Kırmızı beyazlı ekip tekrardan öne geçti.

İkinci yarıda 9 dakika içinde sahadan 3 gol geldi.  90+1 de kontraatak yakalayan Yılport Samsunspor Edwın Anane Gyasi'nin goluyle farkı 2'ye çıkardı. 90+4'te Oğuz Gürbulak'ın golüyle kırmızı beyazlı ekip rahat bir nefes aldı. 90+5'te gelişen Keçiörengücü atağıyla Cem Ekinci yakaladığı pozisyonu affetmedi ve topu ağlarla buluşturup farkı 2'ye düşürdü. Yılport Samsunspor , Keçiörengücünü 4 -2 yendi.
 

Samsunspor – Keçiörengücü maçı 42 Bitti