Samsunspor neden akşam maçı oynamıyor? İşte cevabı

TAKİP ET

Samsunspor taraftarının maç saatlerinin öğlen yerine akşam saatlerine alınması talebi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, sezon başında doğru ya da yanlış öğlen oynama kararı aldıklarını ve değiştirmek için rakip takımlarla anlaşmaları gerektiğini söyledi.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Kırmızı-Beyazlı taraftarın maç saatlerini akşama alınması talebiyle ilgili açıklamada bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) müsabaka saatlerini sezon başında organize ettiğini hatırlatan Başkan Uyanık, "Sakaryaspor'u bize örnek gösteriyorlar. Onlar her maçını, rakip ile uzlaşarak kendi istediği saatlere aldırıyor. Sezon başı 'Kış aylarında öğlenleri oynayalım' dedik. Doğru ya da yanlış böyle bir karar aldık." dedi.  
Maç saatlerinin değişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Uyanık, "Bizimle oynayan rakip takımlar, maç akşam ise bir gece burada kalmak zorunda kalıyor. Biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun çizdiği ve elimizden gelen budur. Koskoca stadyumumuz, ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayan tramvay, küfürsüz rahat maç izlenmesi için güvenlik güçlerimiz var. Samsunspor taraftarı tüm bunlara rağmen gelir gelmez. Kendi kararıdır" şeklinde konuştu. 

Haber: Samsun Gazetesi