Samsunspor Play-off maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre kırmızı beyazlı ekibin 9 Mayıs Perşembe günü Sakarya'da oynayacağı karşılaşmanın saati 20.45 olarak belirlendi. Maçlar TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacağını bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre kırmızı beyazlı ekibin 9 Mayıs Perşembe günü Sakarya’da oynayacağı karşılaşmanın saati 20.45 olarak belirlendi. Maçlar TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacağını bildirildi. 

Saatler açıklandı

Yılport Samsunspor’un, Sakaryaspor ile iki maç üzerinden oynayacağı play off  karşılaşmalarının saatleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre kırmızı beyazlı ekibin 9 Mayıs Perşembe günü Sakarya’da oynayacağı karşılaşmanın saati 20.45 olarak belirlendi. 

Kritik karşılaşmalar
İki takımın 13 Mayıs Pazartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya geleceği müsabakanın başlama saati ise 20.30.  Kırmızı beyazlı ekip TFF’den gelen bilgiyi sosyal medya üzerinden taraftarlarına duyurdu. Şimdi herkes iki karşılaşma üzerinden oynanacak kritik müsabakalarda hangi takımın grup finaline yükseleceğini odaklanmış durumda. 

Kart cezalısı oyuncu yok
Bu arada ayrıca; Ligde görülen kartlar, Play-Offlara yansımıyor. Dolayısıyla play-offlarda herkesin kart durumu sıfırlanmış oluyor. Yani Play-Off maçlarında hiçbir oyuncumuz kart cezalısı değil bilgisi paylaşıldı.

İşte Samsunspor Play-off maç programları
TFF 2. Lig'de çeyrek final müsabakaları 9, 13 Mayıs, yarı final müsabakaları 17 ve 21 Mayıs tarihlerinde; final müsabakası ise 28 Mayıs Salı günü oynanacak.

Ligde play-off çeyrek final maç programı şöyle:

9 Mayıs Perşembe:

16.30 Sarıyer-Kastamonuspor 1966

16.30 Tuzlaspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor

20.30 Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük

20.45 Sakaryaspor-Yılport Samsunspor

13 Mayıs Pazartesi:

15.30 Kastamonuspor 1966-Sarıyer

16.00 Fatih Karagümrük-Şanlıurfaspor

16.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Tuzlaspor

20.30 Yılport Samsunspor-Sakaryaspor

Samsunspor Play-off maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda?