Samsunspor Uşakspor maçını canlı izle!

TAKİP ET

Samsunspor, play off'lara hazırlık maçları olarak görülen 3 maçlık periyodun ilk ayağında bugün evinde Uşakspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30 da başlayacak müsabaka da kırmızı beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Maçı canlı izlemek için 15:00'den itibaren aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz!

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, bugün saha ve taraftarı önünde Utaş Uşakspor’u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 15.30 da başlayacak müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, sakatlıkları devam eden Okan Dernek ve İlyas Kubilay Yavuz bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar. 

HABER AKS TV'Yİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 
Şampiyonluk umutlarını Keçiörengücü deplasmanında aldığı 2-2’lik beraberlik sonrasında başkentte bırakan kırmızı beyazlı ekipte, Spor Toto Birinci Lig hayalleri play off’lara bırakılmış oldu. Normal sezonun bitimine 3 maç kala tüm konsantrasyonlarını play off’lara taşıyacaklarını dile getiren teknik direktör İsmet Taşdemir, bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.  

Samsun Haber