Samsunspor'da kongre 20 ocak'ta

TAKİP ET

Samsunspor Haber: Geçtiğimiz ay olağanüstü ve seçimli kongreye giden ve başkan adayı olmadığı için ertelenen kongrenin 20 Ocak 2018 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Mali ve idari kriz ile boğuşan Samsunspor'da kongre tarihi belli oldu. Geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü ve seçimli kongrede başkan adayının çıkmaması nedeniyle kongre üyelerinin kararıyla seçim ileri bir tarihe ertelenerek mevcut yönetimin devamına ve alınacak karar ile yeniden kongre yapılmasına karar verilmişti. Mevcut yönetimin de istifasının ardından kulübü idare eden Divan Kurulu, bir karar alarak kulübü yeniden olağanüstü ve seçimli kongreye götürüyor.
KONGRE 20 OCAK'TA
Samsunspor'un olağanüstü ve seçimli kongre tarihi 20 Ocak 2018'te saat 15.00'te Atakum'da bulunan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapılmasına karar verildi. Çoğunluk aranarak yapılacak olan seçim de yaklaşık 450 üyenin bulunması gerekecek. Bu sayı yakalanamadığı takdirde bu kez çoğunluğa bakılmaksızın kongre 27 Ocak 2018 tarihinde yine aynı yer ve saatte yapılacak.

Kaynak: Samsunhabergazetesi