Samsunsporlu camiaya çağrı!

TAKİP ET

Güney Üst Tribünü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğukan Bayrak, Samsunsporlu camiaya birlik çağrısında bulunarak, 'Gün formalarımızı giyip, tribünlere koşma günüdür. Gün geçmişte yaşanan kırgınlıkları bırakıp yeni bir sayfa açma günüdür' dedi.

TAKIMA DESTEK, RAKİBE BASKI
Samsun 19 Mayıs Stadyumu Güney Üst Tribünü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğukan Bayrak, Samsunsporlu camiaya birlik mesajı verdi. Yarın oynanacak Pendikspor maçına tüm Samsun halkını davet eden Bayrak, "Geçtiğimiz hafta aldığımız deplasman galibiyetiyle birlikte serinin devamı bakımından ve ilk iç saha maçımız olması sebebiyle Pendikspor maçı büyük önem arz etmektedir. Bu yolda biz taraftara düşen en büyük görev tribünlerde yerimizi almak ve takımımıza avazımız patlarcasına destek vermektir. Şehir yönetenlerimiz, kulüp yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinden geleni en iyisiyle yapmaktadır" diye konuştu.
ŞÖLEN HAVASINA ÇEVİRELİM
Geçmişte yaşanan kırgınlıkları unutarak yeni bir sayfa açılması gerektiğini söyleyen Bayrak, "Artık sahneye çıkma zamanı büyük Samsunspor taraftarındadır. Gün bir olma birlik olma günüdür. Gün şehri bayraklarla donatıp, formalarımızı giyip, tribünlere koşma günüdür. Gün geçmişte yaşanan kırgınlıkları bırakıp yeni bir sayfa açma günüdür. Gelin hep beraber Güney Üst Tribünümüzde 90 dakika hiç susmayalım. Stadımızı bir şölen alanına çevirelim. Bütün haftanın yorgunluğunu hep beraber atalım. Tek arzumuz sezon sonu ipi göğüsleyip asıl olmamız gerek yere çıkmaktır. Bizlere düşen görevi yerine getirmeye bu haftadan itibaren başlıyoruz" ifadelerine yer verdi.