Şirinler'den muhteşem açılış

TAKİP ET

"Haberimizi kaynak göstermeden kullanmayınız...." Samsunspor'un köklü taraftar grubu Şirinler'in yeni hizmet binası muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Samsunspor taraftar grubu Şirinlerin 3.5 katlı yeni hizmet binasının açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.      Açılışa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediyesi eski başkanı Necattin Demirtaş, 1453 Fatih Spor Kulüp başkanı Tonguç Ali Anıl, Hakel Reklam Şirketler sahibi Ersin Kasap, Gazetenizolsun.com Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Karataş, Özsüt Yeşilyurt İşletme Sahibi Esat Kasap, Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Engin Korukır, kaptan Musa Aydın’ın yanı sıra TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, eski futbolculardan Celil Sağır ve çok sayıda taraftar katıldı.   Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, açılışta yaptığı konuşmada ‘Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi’nin bir çok amacının bulunduğunu belirterek, “Amacımız burada çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü kötü ortamlardan uzaklaştırıp sosyal aktivitelerin içerisinde yer almalarını sağlamak. Alışıla gelmiş bir taraftar topluluğunun dışında sadece maçtan maça tribüne giden ya da deplasmanda armanın peşinde olan bir grup değil, sosyal hayatın da içinde olacağız. Bu anlamda merkezimin açılışını onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Açılışın ardından Özsüt Yeşilyurt tarafından yapılan yaş pasta katılımcılar tarafından kesildi. 
Pasta kesiminin ardından Başkan Mehmet Soykan, davetlilere ‘Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi'ni gezdirdi.     Kaynak: Muratcan Karataş

samsunspor