Taraftar yine yollarda, biletler tükendi!

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grup 1. hafta maçında bugün Gümüşhanespor'a konuk olacak Yılport Samsunspor'da '12. Adam' her deplasmanda olduğu gibi bu karşılaşmada da takımını yalnız bırakmayarak yollara düştü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 1. hafta maçında Gümüşhanespor'a konuk olacak Yılport Samsunspor'da '12. Adam' her deplasmanda olduğu gibi bu karşılaşmada da takımını yalnız bırakmayacak. 3500 kişilik Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda Kırmızı-Beyazlı taraftarlara ayrılan 175 kişilik kontenjan tamamıyla tükenirken, Samsunspor taraftarının, rakip tribünlerden de bilet alarak belirtilen sayıdan daha fazla şekilde maçta olması bekleniyor.

KAYIPSIZ DÖNMEK İSTİYORLAR
TFF 2. Lig Beyaz Grup 2019-2020 sezonunun açılış maçında Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılacak olan Yılport Samsunspor’da tek hedef bu maçtan kayıpsız dönmek olacak. Hafta başından itibaren yoğun bir şekilde Gümüşhane maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, son olarak dün yaptığı taktik idmanın ardından Gümüşhane’ye giderek, konaklaıdığı otelde maç saatine kadar kampa girdi. 

Samsunsporlu Aileler Platformu yine Arma'nın peşinde yollarda...

Samsunspor taraftar