Ümraniyespor - Samsunspor Maç Sonucu 2-2

TAKİP ET

TFF 1'inci ligde 31 Ocak 2021 Pazar günü karşı karşıya gelen Ümraniyespor- Yılport Samsunspor maçı 2-2'lik skorla sona erdi.

Deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Yılport Samsunspor 2-2 berabere kaldı.TFF 1'inci Ligde oynanan Ümraniyespor Yılport Samsunspor karşılaşmasının ilk yarısında Samsunspor rakibi karşısında Gökhan Karadeniz'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Oynanan karşılaşmada Ümraniyespor beraberlik golünü atarak durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında ise maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmayı yöneten hakem, hakem atışı yaptıktan sonra Ümraniyesporlu futbolcu topu alarak Yılport Samsunspor ceza sahasına doğru ilerleyerek durumu 2-1 yapan golü attı.

Hakem atışı sonrası yaşanan bu olay fair play kurallarına uygun olmadığı gerekçesi ile Yılport Samsunspor cephesinde itirazlara neden olurken, hakem Saviçeviç, kaleci Nurullah'a sarı kart gösterirken, gole itiraz eden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a kırmızı kart gösterdi.

Saha içi birden bire karışırken, Ümraniyespor, Yılport Samsunspor'un santra vuruşu ile başlattığı oyunda, topa müdahale etmeyerek Nadir Çiftçi'nin gol atmasına izin vererek hakemin hatasına fair play ile cevap verdi.
 

Ümraniyespor Samsunspor Maç Sonucu 22