Yeni sezon Samsunspor için farklı olacak!

TAKİP ET

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Basın Sözcüsü Ender Gür, bayramlaşma münasebetiyle basın mensuplarıyla Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geldi.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan, takım hakkındaki son gelişmeler, yeni teknik direktör ve yeni sezon yapılanmasıyla ilgili bilgiler verdi.
Yeni sezonun, diğer sezonlardan farklı olacağını ve transferlerde daha dikkatli davranılacağının altını çizen Genel Müdür Soner Soykan, Samsunspor’un yeni sezonda ligin kaliteli, düzgün, karakterli ve kariyerli, kendini ispat etmiş, eksikliklerin olduğu mevkilerde oyuncular alacaklarını söyledi.
Başkan Vekili Veysel Bilen ise, bugünden itibaren Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın talimatıyla kendisinin ve Genel Müdürümüz Soner Soykan’ın daha proaktif çalışma içerisinde olup, daha çok yetki ve sorumluluk alacaklarını belirterek, Samsunspor olarak bundan böyle hata yapma lükslerinin olmadıklarını ve bu sene hedefe ulaşmak için topyekün camia olarak birliktelik içerisinde çalışarak şampiyonluğun iddialı ekiplerinden biri olacağımızı ifade etti.
2022-2023 sezonunun çok daha zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirten Bilen, işin başından itibaren sıkı disiplinli bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

SAMSUNSPOR'DA BAYRAMLAŞMA
Nuri Asan Tesisleri'mizde Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayramlaşmaya, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Başkan Yardımsı Vennas Akyol Haznedar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kayı Aşçı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Yücel Uyar, teknik heyet, Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim,  TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TSYD Samsun Şube Başkanı Avni Demir, gazeteciler ve taraftarlar katıldı.
Samimi geçen bayramlaşmada taraftarlarımız, yönetimimiz ve teknik heyetimizle bol bol sohbet etti. Daha sonra da toplu fotoğraf çektirdi.

Yeni sezon Samsunspor için farklı olacak