Yücel Özden Kuyumcu'dan Samsunspor'a tam destek

TAKİP ET

Samsun'da farklı tasarım ürünleri ve kampanyalarıyla adından söz ettiren Yücel Özden Kuyumcu, geçtiğimiz günlerde şampiyon olan ve 1. Lige yükselen Samsunspor'un şampiyonluğunu kutladı. İşadamı Yücel Özden ve çalışanlar, Samsunspor formasıyla Samsunlulara hizmet veriyor.

Sektörün öncü ismi Yücel Özden Kuyumcu,  Samsunspor'un şampiyonluğunu ve 1. Lige çıkmasının sevinicini Samsunlularla paylaşıyor. Samsun'da İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Gazi Cad. No: 51/C Mecidiye adresinde hizmet veren Yücel Özden Kuyumcu personeli,  Samsunspor formalarıyla gelen müşterilere hizmet veriyor. Müşteriler ise kendilerini Samsunspor forması ve güler yüz ile karşılayan çalışanları tebrik ediyorlar.

SAMSUNSPOR BİZİ GURURLANDIRDI
Firma sahibi Yücel Özden, her zaman Samsunspor'a destek verdiklerini belirterek, "Samsunspor bizim en önemli değerlerimizden biri. Şehrimizin markası olan takımımızın, bu sene şampiyon olup 1. Lige çıkması bizi gururlandırdı. Yücel Özden Kuyumcu ailesi olarak, takımımızın şampiyonluğunu kutluyoruz. Samsunspor'un asil formasıyla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.  Samsunspor'u daha güzel günler bekliyor. Kırmızı beyazlı takımızın yeri Süper Lig. İnanıyoruz ki Samsunspor, eski günlerine çok hızlı ve iddialı bir şekilde geri dönüş yapacak" dedi.

Çevresi tarafından sevilen İş İnsanı Yücel Özden, çalışma ofisini Samsunspor arması, forması, atkısı gibi eşyalar ile süsledi.

Yücel Özden Kuyumcu