Samsunspor Muş 1984 Muşspor maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz!

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda kendi sahasında karşılaşacağı Muş 1984 Muşspor maçını Ayberk Demirbaş yönetecek. Passolig kartı olmayan taraftarların dikkatine.

Passolig kartı olmayan taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası maçına kağıt bilet ile girebilecek, kağıt biletleri passo.com.tr’den ve Passolig gişelerinden temin edebileceklerdir.
Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada; "Kadın ve öğrenci taraftarlarımız karşılaşmayı ücretsiz olarak maraton tribününden izleyebileceklerdir. Ücretsiz Passolig bilet yüklemesi veya kağıt biletler yalnızca Passolig gişelerinden temin edilecektir.
Kale Arkası tribünleri kapalı olup, Güney kale arkasından kombinesi olan taraftarlarımız Doğu Üst, Kuzey kale arkasından kombinesi olan taraftarlarımız ise Doğu Alt tribününden karşılaşmayı izleyebileceklerdir." denildi.
MUŞ 1984 MUŞSPOR MAÇININ HAKEMİ AYBERK DEMİRBAŞ
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda kendi sahamızda karşılaşacağımız Muş 1984 Muşspor maçını Ayberk Demirbaş yönetecek.
Çarşamba günü saat 15.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunsporumuz – Muş 1984 Muşspor maçını hakem Ayberk Demirbaş yönetecek. Demirbaş’ın yardımcılıklarını Uğur Başdaş ve Kürşathan Akın yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Aykut Sergin görev alacak.

Samsunspor Muş 1984 Muşspor maçı ne zaman saat kaçta?