Samsunspor Orduspor 1967 4-3'lük skor ile mağlup etti

TAKİP ET

Gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Orduspor 1967 A.Ş'yi 3-4'lük skorla mağlup etti.

Kırmızı Beyazlılar ile Orduspor 1967 A.Ş, gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında karşı karşıya geldi.  
Yeni Ordu Stadyumu’nda oynana karşılaşmanın ilk yarısının başlarında Orduspor 1-0 öne geçti. Ardından Samsunspor 9'uncu dakikada Cihan'ın golü ile skoru 1-1 yatı. 13'üncü dakikada Samsun temsilcisi bu kez Ali Ülgen ile 2-1 öne geçti. Ordu ekibi, oyundan kopmadı ve 26'ıncı dakikada Mümin Pazarlı'nın golü ile skoru 2-2'ye getirdi. Yarıda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 2-2 berabere gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına bambaşka bir kadro ile çıkan Kırmızı Beyazlılar, 48'inci dakikada Polat Yaldır'ın golü ile skoru 3-2 yaptı. 
Ardından, Orduspor 1967 Gökay Eser'in golüyle skora eşitliği getirdi. 86'ıncı dakikada Tomane'nin golü ile üstünlüğü ele aldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kırmızı Beyazlılar, dostluk maçında Ordu temsilcisini 4-3'lük skorla mağlup etti.