Samsunspor Taraftar Grupları: Herkes haddini bilecek

TAKİP ET

Samsunspor'un Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyet sonrası, eski futbolcu Serhat Akın'ın, Kırmızı - Beyazlılar için, 'Dünya üzerindeki en kötü takımlardan biri olabilir' yorumuna bir tepki de Samsunspor Taraftar Grupları'ndan geldi.

Samsunspor Taraftar Grupları'ndan yapılan açıklamada; "Türkiye’nin köklü kulüpleri arasında yer alan ve yıllarca Türk futboluna değerli isimler yetiştiren Samsunspor, yaşadığı şanssız senelerin ardından, yeniden hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkmıştır. Atatürklü arması ile Süper Lig’e onur katan Samsunspor, görüyoruz ki daha ilk haftalardan haddini bilmezlerin hedefi olmaya başlamıştır!
Sözde futbol yorumcusu Serhat Akın isimli futbolcu eskisinin, Samsunsporumuza yönelik haddini aşan cümleleri karşısında öfkelendiğimizin bilinmesini isteriz. Bu hadsizlik bize, Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünü hatırlattı. Serhat Akın isimli bu eski futbolcu çevik midir, onu bilemeyiz. Ama zeki ve ahlaklı olmadığına hep birlikte şahit olduk. Sosyal medya etkileşimi peşinde koşan ve biraz daha fazla izlenebilmek için dikkat çekmeye çalışan bu eski futbolcu, damarımıza basarak, dikkatimizi çekmeyi başardı!
Samsunlular ve Samsunsporlular olarak bizlerin dikkatini o kadar çok çekti ki, bizi kızdıran o densiz açıklamasının ardından, kulaklarının çınlamasının bir saniye bile durmadığını düşünüyoruz! Bizler şehrinin takımına sevdalı, armasına aşık Samsunsporlular olarak, futbolcu eskisi Serhat Akın’ı uyarıyoruz. Medya maymunluğu yaptığı o ekrana çıkıp, bir an önce Samsunspor camiasından özür dilesin. Adamlığın gereği budur! Gereğini yerine getirip getirmemek de kendi adamlığıdır!
Bu hadsiz açıklamaların ve ardından ortaya koyulan tepkilerin, diğer spor yorumcularına örnek olmasını isteriz! Samsunspor eleştirilemez değildir. Ama Samsunspor’a hakaret etmek kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir! Yeni başlayan bir sezonda, büyük umut ve heyecan içerisinde başarının peşinden koşan bu camianın moralini bozanın, moralini bozarız! Son yıllarda ne mücadeleler verdiğimizi, ne emekler harcadığımızı, ne bedeller ödediğimiz bilmeden, saçma sapan konuşan herkes, ağzının payını almaya devam edecektir!
Samsunspor Kulübü; Yönetimi, futbolcuları, teknik ekibi ve taraftarlarıyla birlikte çok büyük ve güçlü bir ailedir! Bu aileyi hedef alanlar ya da almayı düşünenler, büyük bir hata yaptıklarını mutlaka öğrenecektir. Onun için diyoruz ki; Ağzınızdan salyalar akıtarak bize saldırmaktan vazgeçin! Bizi kimseyle karıştırmayın!
Samsunspor Taraftar Grupları"