Samsunspor Taraftar Grupları: Samsunspor yalnız değildir!

TAKİP ET

Samsunspor taraftar grupları yaptıkları ortak açıklama ile, Pendikspor maçında karşılaşmanın orta hakemi ve VAR hakemine tepki gösterdi.

Kırmızı - Beyazlılar, deplasmanda rakibi Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Samsunspor, 2 pozisyonda penaltı beklerken, 'VAR'dan orta hakem Burak Pakkan'a izleme tavsiyesi gelmeyerek, oyuna devam kararı verildi. Kırmızı - Beyazlı taraftar, hem maçın hakemi Burak Pakkan'a hem de VAR hakemi Bülent Birincioğlu'na tepki gösterdi. 

Samsunspor haksız yere verilen kararları örnek gösterdi!

Samsunspor'un iki penaltısı verilmedi mi? Çakar'dan çarpıcı açıklamalar


Yapılan ortak açıklamada, "Türk futbolu ne yazık ki art niyetli hakemlerin kötü yönetimleri ile adeta kaderine terk edildiği bir hafta yaşamıştır. Bunun en bariz örneği ise Pendikspor - Samsunspor karşılaşmasında ortaya koyulmuştur. Hakem marifeti ile en az iki penaltısı verilmeyen Samsunspor, büyük haksızlığa maruz kalmıştır! Teknik Direktörümüz Markus Gisdol'a verilen kırmızı kart, aday hakemlere ders olarak gösterilmesi gereken bir hata olarak kayıtlarda yerini almalıdır" dedi. 
Son olarak TFF'ye açık çağrıda bulunan taraftar grupları, şunları söyledi: "Samsunspor Taraftar Grupları olarak; Futbolcularımızın alın terini, yöneticilerimizin mücadelesini, teknik ekibimizin çabasını ve Samsunspor taraftarının umutlarını kimseye yedirmeyiz! Gerektiğinde sesimizin ne kadar gür çıkacağını, hakkımızı yemeye çalışanlarının hatırlamasını isteriz. Samsunspor yalnız değildir! Bunu başta federasyon ve hakemler olmak üzere herkes aklına koysun" denildi.