Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor! Başkan Yıldırım yalanlandı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'de yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mbaye Diagne iddiaları ise bizzat Başkan Yıldırım tarafından yalanlandı.

Bu arada Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kurban Bayramı sonrası transferin hız kazanacağını, iyi bir takım kuracaklarını, Süper Lig’de kalıcı olacak, ilk 10 içinde kendisine yer bulacak bir takım hedeflediklerini ifade etti.
Sezon hazırlıklarının başlayacağını, kamp dönemlerinin geldiğini ifade eden Başkan Yıldırım, her kulübün bütçesine göre transfer yapacağını söyledi.


Ayrıca Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray ile sözleşmesi sona eren kaleci Okan Kocuk ve Polonya ekibi Lech Poznan'dan ayrılan Lubomir Satka'yı resmen açıklayan kırmızı-beyazlılar yeni isimleri de kısa süre içerisinde açıklamanın planlarını yapıyor.
Karadeniz temsilcisinin Süper Lig ve Bundesliga'dan iki isimle ilgilendiği öğrenilirken, Fatih Karagümrük formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Mbaye Diagne iddiaları ise bizzat Başkan Yıldırım tarafından yalanlandı.
 

Samsunspor