62. Hükümet, Türkiye'nin geleceğine damga vuracak

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Türkiye'yi inşa edecek 62. Hükümetin, Meclis'ten güven oyu alarak görevine resmen başlamış bulunması başta Türkiye olmak üzere tüm islam ülkelerini heyecanlandırmıştır. 62. Hükümet, Türkiye'nin geleceğine damga vuracak" dedi.

YENİ TÜRKİYE VİZYONU

TBMM Genel Kurulu’nda 62. Hükümet Programı için güven oylaması yapılmasını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu 62. Hükümet, Meclis’ten güven oyu alarak resmen görevine başlamış bulunması başta Türkiye olmak üzere tüm islam ülkelerini heyecanlandırmıştır" dedi. Başkan Genç," Milletimiz 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimiyle, sadece kendi oylarıyla ilk defa Cumhurbaşkanı’nı seçmemiş, vesayetin her türlüsüne bütün kapıların kapatıldığı “Yeni Türkiye” vizyonunun da arkasında olduğunu tescillemiştir" dedi.



YERELDE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Başkan Genç,"10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından doğrudan seçilmesiyle, milli  irade Çankaya’ya çıkmış  ve halk tarafından seçilen ilk reisi cumhurun 62. Hükümeti kurmakla  görevlendirdiği Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Yeni Türkiye'nin inşasında hazırladığı hükümet programı ile Türkiye'nin geleceğine damga vuracak. Dışişleri Bakanlığı döneminde akademisyen ve siyaset adamı olarak başarılı hizmetler veren Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, 62. Hükümet'in başı olarak da ülkemizde başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır. Yerelde bizlerde Yeni Türkiye'nin bekası için gece gündüz çalışarak, hükümetimize destek olmaya devam edeceğiz. Yepyeni bir Canik sloganıyla, Yeni Türkiye'de yaşanan gelişim ve değişime ayak uyduracağız" şeklinde konuştu.



HÜKÜMET PROGRAMINDA ÖNEMLİ PROJELER VAR

62. Hükümetin Programında Samsun için önemli yatırımların yer aldığına işaret eden Başkan  Genç,"‘Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale hızlı demiryolu hatlarının yapım çalışmalarını  gerçekleştirecek hükümetimiz, Samsun'a Cumhuriyet tarihinin en önemli projesini kazandırmış olacak. Bu proje şehrimiz ve ilçelerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Türkiye'nin bölgesel ve küresel bir güç olması bakımından istikrar ve güven ortamı çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle halkımız buna bir kez daha katkı sağladı. Türkiye, 2023,2051 ve 2071 hedeflerine çok daha emin adımlarla ilerliyor" dedi.