AK Parti Asarcık'ta Hami Karakaş güven tazeledi

TAKİP ET

AK Parti Asarcık İlçe Teşkilatı Kongresi'nde Başkan Hami Karakaş güven tazeledi. Karakaş, "Hedefimiz 2019'da yapılacak yerel seçimlerde belediyeyi almak, genel seçimde de yüzde 90 oy çıkarmak" dedi.

             AK Parti'de ilçelerde kongre heyecanı yeniden başladı. Asarcık ilçesinde tek liste olarak yapılan kongrede 2010 yılından bu yana ilçe başkanlığı yapan Hami Karakaş, bir kez daha güven tazeledi. En eski ilçe başkanı olma ünvanını da alan Karakaş, gelecek seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

            AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri,Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt ve Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, çeşitli belediye ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 MİLLETVEKİLLERİNE VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

           AK Parti Asarcık İlçe Başkanı ve adayı Hami Karakaş konuşmasına, "14 Ağustos 2001'de ezberleri bozma hedefi ile yola çıkan, yarını göremeyen bir Türkiye'den 2023'den 2071'e hedefler koyduran, her zaman milletin gönlüne girme hedefiyle hareket eden, yorgunluk, bıkkınlık, yılgınlık nedir bilmeyen gönlü ak, alnı ak, yüreği ak teşkilat mensuplarımıza kongremize hoş geldiniz diyorum" diyerek başladı. Karakaş, 2010 yılında başladığı görevinin 3. kongreyle sürdüğüne de dikkati çekti. Karakaş, Adana'daki koordinatörlük görevi nedeniyle kongreye katılamayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a da ilçeye yapılan yatırımların destekçisi olduğu için teşekkür etti. 

BAŞARILAR KOLAY GERÇEKLEŞMİYOR

        AK Parti'nin Asarcık'ta el ettiği başarıların kolay gerçekleşmediğinin altını çizen Hami Karakaş, "AK Parti ve onun lideri millet yolunda çok çile çekmiştir. Bizler de Asarcık için AK Parti hükümeti, bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile el ele verdik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belki AK Partili bir belediye başkanımız yok ama bir belediye başkanı varmış gibi çalışan ben ve teşkilatım var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Her seçimde yüzde 90 oy ile AK Parti'ye destek veren fakat yerel seçimde yaşanılan aday süreci ile hak ettiğini alamayan Asarcık halkına, hak ettiği hizmeti bu dönemde yine teşkilatımız verdi, vermeye de devam ediyor" dedi.

HEDEF 2019 SEÇİMLERİ

         Asarcık'a hükümet kaynakları ile bu güne kadar hastaneden, okula, spor tesisinden, gençlik merkezine ve yola kadar pek yatırım yapıldığını söyleyen Hami Karakaş, "Malesef ki son yerel seçimde Asarcık'ta belediyeyi kaybettik. O yüzden hükümet yatırımlarımız ve ilçe teşkilat çalışmalarımızı anlatmak için bugün sizlere 2 kişilik bir konuşma yapıyorum. Kavak-Asarcık arasında yıllardan bu yana kanayan yara olan yol çalışmaları hükümetimizin desteği ile başladı. 20 km beton ve sıcak asfalt karışımı ile yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu yol çalışmasının ardından Asarcık-Samsun yol çalışmaları başlanıp, tamamlanacak. AK Partili belediyenin yokluğunu ben ve teşkilatım Asarcık halkımıza bugüne kadar hissettirmedik hissettirmeyeceğiz. 2019'da yapılacak yerel seçimlere, bakanlarımız ve milletvekillerimizin de desteğiyle harıl harıl çalışacak ve bu milletimizin AK Parti'ye her seçimde verdiği desteği, doğru bir adayla yerel seçimde de vermesini sağlayacağız" diye konuştu. 

Hami Karakaş