AK Parti Atakum İlçe'den birlik ve beraberlik programı

TAKİP ET

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy Atakum İlçesinde geçmişte teşkilatta görev almış tüm yöneticilerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Ak Parti Samsun İl Başkanı Av Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Sevil Özil, Atakum Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda İlçe başkanı Av. Haluk Köksoy konuşmasında, "Aramızda, Sayın. C. Başkanımız, 2001 yılında kim var diye seslendiğinde, sağına soluna bakmadan, ben varım diyerek bir adım öne çıkan kurucularımız, kurucu belde başkanlarımız var, Aramızda, ailesinden, cebinden, işinden fedakarlık yaparak, teşkilatlara emek vererek, bayrağı yeni arkadaşlara teslim eden ilçe, belde yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz var, kısaca burada, Ak Partininin Atakum`daki geçmişi, hafızası var. Eski ve yeni tüm teşkilat üyelerinin ortak düşüncesi  Ak Parti davası ile yola çıkmış olmalarıdır. Koltuklar gelir geçer ama dava bilincimiz devam eder. Her birimiz daha Güçlü Bir Türkiye için yola çıktık. Bunun bilinciyle Atakum da bizler mücadelemize her zaman devam edeceğiz mesajını verdiler.  

Önceki dönem teşkilat mensuplarının burada olması, bize destek vermesi, bizim geleceğe yönelik planlarımızı daha güçlü kılmakta, çalışma azmimizi kuvvetlendirmektedir.

Sözlerini Merhum Mehmet Akif Ersoy'un

Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,

Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.

Mısralarıyla devam eden ilçe başkanı Av Haluk Köksoy birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasını tüm teşkilata teşekkür ederek tamamladı. 

İl Başkanı Av Hakan Karaduman konuşmasında; "Atakum Samsun’un en hızlı demografik yapısı değişen ilçesi olarak göz önündedir. Özel önem ve çalışma gereklidir. Ancak gördüğümüz bu birliktelik çok şeyin farklı olacağını bize göstermiştir. Hedef 2019 olarak açıklandı. Ak Parti Atakum Belediyesini bir daha elinden bırakmayacak kadrolara sahiptir. "

Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt konuşmasında; muhalefetin durumunun ortada olduğunu ifade ederek Afrin konusundaki farklı tutumlarından dolayı CHP yönetimini eleştirdi. Önce girmeyin çıkamazsınız diyen CHP operasyonun başarılı olmasından sonra hiç böyle dememişler gibi hareket ediyorlar diyerek teşkilata hedefe ulaşana kadar durmak yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Av Haluk Köksoy