AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit istifa etti

TAKİP ET

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Af talebine karşılık AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Ayvacık ilçe başkanı olarak verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, sağlık ve başarı diliyorum" dedi.

Samsun Siyaset Haberleri - İlçe Başkanlığı gröevinden af talebini isteyen AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit, başkanlık görevinden esnaf odasına adaylığı gerekçesiyle istifa ettiğini bildirdi.
Ali Yiğit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisine farklı görevlerde devam edeceğini belirterek, "Yaklaşık iki yıla yakın bir zamandır sürdürdüğüm Ayvacık İlçesi Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu ve Samsun Fırıncılar Odası Başkanlığı’na adaylığım hasebiyle görevimden af talebimi il başkanımız Ersan Aksu beye yazılı olarak ilettim ve bu talebim kabul gördü. Siz değerli Ayvacık halkına buradan duyurmak istedim. İlçe başkanlığından istifa etmiş olsam da güzel Ayvacığımıza ve siz değerli hemşerilerimize farklı görevlerde hizmet etmeye devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca AK Parti’deki diğer görevlerim devam etmekte olup bir AK Partili olarak partimize hizmet etmeye devam edeceğim. Görev sürem boyunca istemeden veya farkında olmadan sizden birini kırdıysam affola. Saygı ve sevgilerimle” ifadelerine yer verdi.
AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ise Yiğit’e teşekkür ederek, sosyal medya hesabından, “Ali Yiğit abimiz Ayvacık ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz olarak görevine devam ediyor. Yolumuz ve gönlümüz bir. Ayvacık ilçe başkanı olarak verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit istifa etti