AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı'na Dördüncülük Plaketi

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 81. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Türkiye 4.'lüğü için AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'e plaket takdim edildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 81. İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Türkiye 4.’lüğü için AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı adına AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden’e AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından plaket takdim edildi.

Plaketi teşkilatın her üyesi için kabul ettiğini söyleyen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, “31 Mart Yerel Seçimleri için seçim süreci boyunca genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, mahalle başkanıyla, yönetim kurulu üyeleriyle hep birlikte partimizin en yüksek oyu alabilmesi için gece gündüz demeden çalıştık. Bunun sonucunda da Türkiye 4.’sü olduk. Ben seçim süreci boyunca bizimle gece gündüz demeden çalışan, her zaman destek veren ve bizlere sandıkta destek veren herkese partim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.