AK Parti'de kongreler ertelendi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı yeni kararı açıkladı ve "Salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz. Salgın kontrolden çıkarsa daha büyük problemler çıkar" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine, Vahdettin Köşkü'nden video konferansla katılarak, önemli açıklamalarda bulundu.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:
"KONGRELERİMİZİ ERTELİYORUZ"
"Ülkemizde pek çok faaliyete sınırlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz. Yeni dalgayı da kırdığımızda aydınlık günler gelecek. Salgın kontrolden çıkarsa daha büyük problemler çıkar.
"DÜNYADA KENDİMİZE İYİ BİR YER EDİNMEKTE KARARLIYIZ"
Yeni yönetim sistemimizi reformlarla daha da güçlendirerek, 2023 hedefine ulaşacağız. Hukuki altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin oturduğu temelleri güçlendirerek, üretimi ve istihdamı artırarak, salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız."