AK Parti Grubu'ndan Samsun birlikteliği!

TAKİP ET

Samsun Haber - Bakan Çağatay Kılıç, milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ı birlikte dinledi.

AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantasında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, özellikle Yenikapı Ruhu'nun önemine dikkati çekti, tüm diğer siyasi partilere 'birliktelik' mesajı verdi.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL OLSUN

Geçtiğimiz günlerde yapılan MGK toplantısında 15 Temmuz’un resmi tatil olması görüşü benimsendiğine dikkat çeken Binali Yıldırım, "Biz de hükümet olarak bunu onayladık. Bu konuda mecliste bir yasal düzenleme ihtiyacı var. AK Parti gurubu 15 Temmuz’u Demokrasi ve Şehitler Günü olarak resmi tatil yapılması konusunda bir kanun teklifi verecek. Diğer partileri de bu teklifimize katılmaya davet ediyoruz. Böylece Yenikapı ruhunun aynı şekilde devam ettiğini milletimize gösterelim" diye konuştu.
Başbakan'ın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken parti grubunda 'Samsun birlikteliği' de göze çarptı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcal, Ahmet Demircan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da Başbakan Binali Yıldırım'ı dinlemek için AK Parti grubundaki yerlerini aldı. Milletvekili Köktaş ile Başkan Yılmaz, parti grubundaki bu birlikteliğin fotoğraflarını facebook sayfalarında paylaşmaları dikkati çekti.

Kaynak: SamsunHaber.tc