AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevini devralan Oktay Avcılar, 'Görevimi samimiyet ve tevazu ile yapmaya gayret göstereceğim' dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı olarak atanan Oktay Avcılar, Başkan Vekili Serkan Akyüz’den görevi devraldı. İlçe binasında yapılan toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve çok sayıda parti mensubu katıldı. 

ÖZENLE ÇALIŞACAĞIM
Konuşmasına İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz’e teşekkür ederek başlayan Avcılar, “Burada başkanlık devir teslimi için toplanmış bulunmaktayız. Bundan önce ilçe başkanlığı yapmış Sayın İhsan Kurnaz, Sayın Adnan Varol a ve Hakan Ay’a, bu süreçte ilçe başkan vekili olarak görev yapan değerli abim Serkan Akyüz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilat başkanımız görevi tevdi ettiği andan itibaren, görevimizin başına geçtik. Görevimizi samimiyet ve tevazu ile yapmaya gayret göstereceğim. Bu görev süresinde, partime ve halkıma layık olmak için özenle çalışacağım” diye konuştu. 

DESTEKLERİNİZLE BAŞARACAĞIM
Yıllardır AK Parti’de görev yaptığını kaydeden Avcılar, “Burada herkes bizleri tanıyor yıllardır bu koltuklarda görev yaptım. 2010-2013 yılları arasında AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak başladığım siyasi hayatıma, 2013-2018 yılları arasında da devam ettim, 2018 yılında AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı olarak yeni görevime başladım. Bu süreç devam ederken AK Parti Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığı görevim tevdi edildi. Ben yıllardır içinizde farklı görevlerde bulundum ve yılların birikimi ile yeni görevime Bismillah dedim. İlçe başkanlığı görevimi Belediye Başkanımız, ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız belediye meclis üyelerimiz ve parti üyelerimizin destekleri ile başaracağıma inancım tamdır” dedi.

BAŞKAN TOK TECRÜBELİ
İlkadım’ın ilklerin şehri olduğunu ifade eden Avcılar, “Bu yüzden İlkadım koltuklarının önemi daha büyüktür. Önümüzde zorlu bir yerel seçim süreci var. Bu süreci alnımızın akıyla atlatacağız. 2014 yerel seçimlerinde gençlik kolları başkanlığı yaptığım süreçte zorlu yerel seçimler sonucu zafere ulaşmıştık. Yine ulaşacağız yine başaracağız. Seçimleri kazanmak tecrübe ve ekip işidir. Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı Sayın Erdoğan Tok ile bu seçime girmemiz bizi daha da umutlandırıyor. Başkanımızın yıllardan gelen tecrübesi var. 2 dönem belediye başkanlığı yaptı ve bu dönem İlkadım için ortaya koyduğu yapılar hizmetler teşkilatımız ve MHP’li kardeşlerimiz ile çıktığımız bu kutlu yolda zafer bizim olacaktır” şeklinde konuştu.

GÖNÜLLERDEYİZ
Halkın gönüllerinde olduklarını sözlerine ekleyen Avcılar açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanım ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile kurmuş olduğu bu birlikteliği Cumhur İttifakını zaman geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Bir yandan dış odaklar, bir yandan içimizde bulunan bölücüler ülkemizi yıpratmaya devam ediyor. Bu yüzden bizim bunlara vereceğimiz en güzel cevap Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı adayımız  Erdoğan Tok’la İlkadım ve Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Demir ile tekrar en yüksek oyu alarak seçimi kazanmak olacaktır. Bizler her daim halkımızın gönüllerinde olduk ve her daim gönüllerde kalmaya devam edeceğiz.”İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise Avcılar’ın önemli işlere imza atacağını belirterek, kendisine başarılar diledi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı