AK Parti Kavak İlçe Mazbatası'nı aldı, Başkan Bakır'dan teşekkür

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Kavak 7. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanı olan Onur Bakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe seçim kurulundan mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladılar.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı seçilen Onur Bakır ve yönetimi, Kavak İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladılar. 
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Kavak 7. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanı olan Onur Bakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe seçim kuruluna gelerek mazbatalarını aldılar.


İlçe Seçim Kurulu binası önünde açıklama yapan Başkan Onur Bakır, "Genel Merkezimizin olurlarıyla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin tensipleriyle 20.02.2020 tarihinde ilçe Başkanlığı görevine atandım. 13.09.2020 tarihinde yapmış olduğumuz 7.Olağan Kongremizde delegelerimizin teveccühüyle İlçe Başkanı ve yönetim kurulu olarak seçildik.
Kongremizde bizlere destek veren tüm kadirşinas hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.
Seçilen bütün arkadaşlarımız İle birlikte ilçemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız.
Yapmış olduğumuz Tüm Kongrelerimiz il,ilçelerimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
#HerşeyKAVAKiçin
#SAMSUNiçin
#TÜRKİYEiçin
Durmak Yola Devam....." dedi.

Onur Bakır