AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı'ndan mahalle ve esnaf ziyaretleri

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, ilçe teşkilatı ile birlikte pandemi kurallarına uyarak, mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla biraraya geliyor. Ayrıca her gün bir yönetim kurulu üyesi ilçe başkanlığında nöbetçi olarak, ilçe binasına gelen vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında ilgili makamlarla görüşmeler sağlıyor.

AK Parti Kavak Teşkilatı, çalışmalarını ilçede yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır Başkanlığı'nda, ilçe teşkilatı, pandemi kurallarına uyarak mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla biraraya geliyor. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı ayrıca üye çalışmalarına da büyük önem veriyor. 
Göreve geldikleri günden itibaren ilçe halkına hizmet etmek adına gece gündüz demeden var güçleri ile çalıştıklarını belirten Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, "AK Parti kavak İlçe Başkanlığı olarak, yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın ve Gençlik kolları Başkanlarımız ve yönetimleri ile birlikte, pandemi kurallarına uyarak esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. 
Esnaflarımızla hasbihal edip koronavirüs riskine karşı 14 kural bilgilendirme broşürleri dağıtıyoruz. 
Bunun yanı sıra mahalle ziyaretlerimizi de yapıyoruz. İlçemizde 85 dış mahallemiz var bu pandemi sürecinde 25 mahallemizi ziyaret ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizler her zaman hemşerilerimizin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Ayrıca, ilçe başkanlığımız sürekli açık. Her gün bir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız ilçe başkanlığımızda nöbetçi olarak, ilçe binasına gelen hemşehrilerimizin taleplerini dinleyerek çözüm noktasında ilgili makamlarla görüşmeler sağlıyor.

Pandemi sürecinde olmamıza rağmen hem yerel çalışmalarımız hem de hükümetimizin yapmış olduğu yatırımlar hiç durmadan devam ediyor. Rabbim devletimize, milletimize güç kuvvet versin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." dedi.

AK Parti Kavak İlçe Teşkilatından mahalle ve esnaf ziyaretleri