AK Parti Samsun İl Yürütme Kurulu Üyeleri belli oldu

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından açıklama yapılarak, il yürütme kuruluna atanan isimler hakkında bilgi verildi.

"AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan KARADUMAN; AK Parti Samsun Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan Karaduman Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda alınan karar sonrasında, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Malkoç, Teşkilat Başkanı Kenan Saroğlu, Seçim İşleri Başkanı Av.Ersan Aksu, Tanıtım ve Medya Başkanı Güner Armutlu, Dış İlişkiler Başkanı Recep Kemal Certel, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Muştu, Yerel Yönetimler Başkanı Oğuzhan Serinkaya, Ekonomi İşler Başkanı Kadir Kayan, Sivil, Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Dursun Mücahit Erbin, Mali ve İdari İşler Başkanı Ender Kökten, Ar-ge Başkanı Mehmet Köse, İnsan Hakları Başkanı Saliha Eylül Özdemir, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Genel Sekreter İlhan Kara olarak atanmasına karar verilmiştir.

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler; yeni görevlendirme ve birimlerimizin ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz."

AK Parti Samsun İl Yürütme Kurulu Üyeleri