AK Parti Samsun İlçe Kongreleri tarihleri belli oldu!

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aksu, "İlçe kongrelerimizi başlatıyoruz ve ilk ilçe kongremizi Canik'te yapacağız" dedi.

Kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ersan Aksu, sölerine şöyle devam etti: "7 Ekim 2019'da kongre sürecimiz başladı. Kongre sürecimiz ile ilgili olarak Samsun'umuzda delege seçimlerimiz büyük ölçüde tamamlandı. Bazı ilçelerimizde bayrak değişimi de bu süreçte yaşandı. İlkadım'da Dursun Mücahit Erbin, Atakum'da Abdülkadir Köstek, Alaçam'da Hasan Özdemir arkadaşlarımız ilçe başkanı olarak atanarak göreve başladılar. İlçe başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönemlerden bu zaman kadar görev yapmış olan ve bayrağı devreden ilçe başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Her biri bizim dava ve yol arkadışımızdır. Bundan böyle de bu devam edecektir. Kavak ilçemizde de bayrağı devralacak ilçe başkanı atamamız önümüzdeki günlerde yapılacaktır. 
İlçe kongrelerimizi başlatıyoruz ve ilk ilçe kongremizi Canik'te yapacağız. Kesinleşen tarihler itibariyle 22 Şubat 2020 tarihinde Canik İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. 23 Şubat 2020 tarihinde Havza İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. 21 Mart 2020 tarihinde 19 Mayıs İlçe Kongremizi ve 22 Mart 2020 tarihinde Çarşamba İlçe Kongremizi yapacağız. İlçe kongre süreçleri 
7. aya kadar devam edecek. Kongreler AK Parti'mizde coşkudur, heyecandır, teşkilat bayramıdır, birlik beraberliktir.  " diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Samsun İlçe Kongreleri tarihleri belli oldu!