AK Parti Samsun Teşkilatı, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Buluştu

TAKİP ET

AK Parti Samsun 85. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın da katılımıyla Atakum Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

AK Parti 85. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Atakum Sanat Merkezi'nde yapıldı. 
Toplantıya; TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal; İl Başkanı Ersan Aksu; Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı; Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser ve yönetimi; Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve yönetimi; 3 kademe ilçe başkanları ve yönetimleri; ilçe belediye başkanları; kurucu il yönetim kurulu üyeleri, kurucu ilçe başkanları; önceki dönem il başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belde başkanları, belde belediye başkanları; çok sayıda teşkilat mensubu ve partili katıldı.


Program; Divan teşekkülü ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. AK Parti'nin 20. Yaş videosu ve İl Başkanlığının hazırladığı video gösteriminin ardından protokol konuşmalarına geçildi.
Basına kapalı bölüm de ise ; İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz da birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Her iki kademe faaliyetlerine ilişkin sunumların ardından geçilen müzakere bölümünde ise protokol üyeleri teşkilat mensuplarının ülke ve Samsun gündemine ilişkin sorularını cevapladı.

AK Parti Samsun Teşkilatı