AK Parti Samsun'da ilçe kongreleri için hazırlığa başladı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti'nin bir seçim bitmeden diğerine hazırlandığını belirterek, ''Önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatlarımızın kongreleri başlayacak. MKYK'dan tarih bekliyoruz'' dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ankara'da gerçekleşen il başkanları toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırımın'ın 16 Nisan referandumu için il başkanlarına teşekkür ettiğini kaydeden Göksel, ''Seçim bitti yatalım aşağıya yapamıyoruz, böyle bir alışkanlığımız yok. Şimdi bizim kongre sürecimiz başlayacak'' ifadelerini kullandı.

Ankara'da teşikat başkanlarıyla da toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Göksel, ''Şimdi bizim kongre sürecimiz başlayacak. Kongrelerle ilgili MKYK kararını bekliyoruz. Delege seçimleriyle biz de kongre sürecine başlayacağız. Şu an kesin bir karar yok ama tarihi bekliyoruz, çünkü teşkilat seçimleri 2-3 yıl arasında oluyor. 3 seneyi geçirdiğizde il yönetimi yok hükmünde oluyor. Biz de 3 yılı geçirmeden, önümüzdeki günlerde kongrelerimizi gerçekleştiririz. Öncelikle teşkilatlarımıza teşekkür programları düzenleyeceğiz. Ondan sonraki süreçte seçim işlerimize döneriz. AK Parti'de her zaman bir seçim biter bir seçim başlar. Önce sandık yönetimlerimizi değiştiririz, mahalle başkanlarından randumansız olanları değiştirip yeni arkadaşlar buluruz. Seçim bitti yatalım aşağıya yapamıyoruz, böyle bir alışkanlığımız yok'' diye konuştu.

Kaynak : Haber Gazetesi

ak parti de ilçe kongreleri ne zaman başlıyor