AK Parti Tekkeköy'e 'Muhammet Üstün' sesleri!

TAKİP ET

Tekkeköy AK Parti İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammet Üstün, Tekkeköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. İlçede sevilen bir isim olan Üstün, teşkilatın da yoğun baskısına dayanamayarak adaylığını açıkladığı belirtiliyor.

Tekkeköy ilçesinin sevilen isimlerinden, Tekkeköy AK Parti İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammet Üstün İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. 

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Üstün, "Çok değerli Tekkeköylü hemşerilerim ve dava arkadaşlarım Ak davamızı ilk günden bu güne kadar taşıyan dava arkadaşlarımdan abilerimden aldığım destek ve güven ile sancağı devralıp daha yükseklere taşımak için genç dinamik heyecanlı aktif bir ekip ile AK PARTi TEKKEKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI görevine talibim bu hizmet yarışına katılan diğer arkadaşlarıma başarılar diler hayırlı olanı ALLAH' tan temenni ederim..." dedi.

9 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi ilçe teşkilatlarının yoğun baskısına dayanamayarak adaylığını açıkladığı öğrenilen Üstün'ün adaylığı ilçede heyecan da yarattı. 

Muhammet Üstün