AK Parti Terme 61. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

TAKİP ET

AK Parti Terme 61. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hizmetleri götürürken belli bir adalet çizgisi içerisinde götürüyoruz. Amacımız bu şehrin her köşesine hizmet etmek. Bizim davamız koltuk davası değil hizmet davasıdır." dedi.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı 61. İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan ve Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç’ın konuşması ile başlayan toplantıya AK Parti Samsun eski Milletvekili Mehmet Kurt, Belediye Başkanı Şenol Kul, parti yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısında Terme Belediyesi'nin faaliyetleri ve kamuoyunun merak ettiği konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

BELEDİYENİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Kul belediye olarak yaptığı çalışmaları görsel sunum eşliğinde teşkilat mensuplarıyla paylaştı. Belediyecilik hizmetlerini, katılımcı, sosyal ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Kul, belediyeciliğin her alanında yüksel performans sergilediklerini, halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyerek, başarıya koştuklarını ifade etti.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı